DIENSTEN

Schrijnwerken, dakwerken en kleine renovatiewerken
ZONNEPANELEN
zonnepanelen_duurzaam.jpg

Zonnepanelen zijn niet enkel goed voor het milieu, maar kunnen je ook nog eens een fiscaal voordeel opleveren. Doordat het vermogen van de zonnepanelen de laatste jaren is gestegen kunnen ze meer kilowatts produceren. Wil je graag meer te weten komen? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

GEVELBEKLEDING
Ecologic House

Houten gevelbekledingen geven een enorme esthetische waarde aan je huis. Hout is heel veelzijdig en past bij verschillende typen woningen. Hierin heb je een enorme keuze in houtsoorten.  Door de eigenschappen is het ook geschikt voor gevelrenovaties. Wij staan je graag bij om door het bos de bomen te kunnen zien. 

CARPORTS & TUINHUIZEN
86356053_283459672631850_141458420090798

Is jouw tuinhuis wel eens aan vervanging toe? Hout straalt bovendien veel warmte en elegantie uit. VBS Houtbewerking zorgt voor de beste prijs-kwaliteit zodat je weer een hele tijd gerust bent. 

TERRASSEN
Houten dakterras met padoek hout_._._._.

De plaatsing van uw nieuw terras professioneel uitgevoerd enkel in de beste kwaliteit. Een terras kan ervoor zorgen dat het ruimtegevoel van uw woning vergoot wordt. Aan de hand van jouw wensen en budget kijken we naar de meest geschikte overgang tussen jouw huis en tuin. 

DAKRENOVATIE
Aanbrengen van de isolatie in kamer

Beschadigingen aan jouw dak? Is het misschien tijd een andere roofing? Ook voor het plaatsen van Veluxen kan u bij ons terecht! 

DAKBEDEKKING

Samen bekijken we de beste mogelijkheid voor jouw hellend of plat dak. Dakpannen of leien? EPDM of roofing? Graag helpen we je verder bij jouw zoektocht naar het ideale dak!