DIENSTEN

Schrijnwerken, dakwerken en kleine renovatiewerken
PARKET- EN 
LAMINAATWERKEN

Parket of laminaat? Deze twee opties lijken sterk op elkaar, maar graag nemen we de tijd om voor jou de beste keuze te maken. Op die manier zorgen we dat jouw huis er piekfijn uitziet! 

GEVELBEKLEDING

Houten gevelbekledingen geven een enorme esthetische waarde aan je huis. Hierin heb je een enorme keuze in houtsoorten. Wij staan je graag bij om door het bos de bomen te kunnen zien. 

CARPORTS & TUINHUIZEN

Is jouw tuinhuis wel eens aan vervanging toe? Hout straalt bovendien veel warmte en elegantie uit. VBS Houtbewerking zorgt voor de beste prijs-kwaliteit zodat je weer een hele tijd gerust bent. 

TERRASSEN

De plaatsing van uw nieuw terras professioneel uitgevoerd enkel in de beste kwaliteit. Een terras kan ervoor zorgen dat het ruimtegevoel van uw woning vergoot wordt. Aan de hand van jouw wensen en budget kijken we naar de meest geschikte overgang tussen jouw huis en tuin. 

DAKRENOVATIE

Beschadigingen aan jouw dak? Is het misschien tijd een andere roofing? Ook voor het plaatsen van Veluxen kan u bij ons terecht! 

DAKBEDEKKING

Samen bekijken we de beste mogelijkheid voor jouw hellend of plat dak. Dakpannen of leien? EPDM of roofing? Graag helpen we je verder bij jouw zoektocht naar het ideale dak! 

© 2020 by VBS Houtbewerking .

CONTACTEER: +32 495 50 67 48
vanbossuytsven@hotmail.com